השולחנות כבר נוקו, הכיסאות הונחו מחדש ופס המטבח כבר מוכן לפעילות – הבוקר, רביעי, בתי הקפה והמסעדות בבית שמש (ובכלל) חוזרים לפעילות כמעט מלאה. ההתרגשות, כמעט מיותר לציין, גדולה. לצד ההכנות הקולינריות והשירותיות – נערכו המסעדות ובתי הקפה גם לעמוד בדרישות ובהנחיות של משרד הבריאות בדגש על ניקוי וחיטוי.
הורידו את האפליקציה של "כל העיר בית שמש" – אנדרואיד
הורידו את האפליקציה של "כל העיר בית שמש" – אייפון
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של "כל העיר בית שמש אונליין2"
יוני קסטיאל, בעלי בית הקפה 'בליקר בייקרי' במתחם שערי העיר, מציין בשיחה עם "כל העיר בית שמש", כי "אנחנו מתרגשים – מאוד. המתנו לפתיחה המחודשת הרבה מאוד זמן. השבוע, כשהיה ברור שאנחנו חוזרים, ערכנו את כל ההכנות הנדרשות. התאמנו את המרחקים בין השולחנות, מילאנו אחר הדרישות של התו הסגול בנושאי החיטוי והניקוי. ביום שלישי בבוקר ערכנו ישיבת צוות עם כל העובדים, שיבצנו למשמרות וההתרגשות של כולנו אדירה".
קסטיאל ממשיך ואומר, "עם הפתיחה המחודשת אנחנו עוברים גם למוד קיץ – זאת אומרת שפתחנו את המרפסת, יש לנו תפריט קיץ חדש, משקאות קיץ – ועכשיו כל מה שנשאר הוא שהלקוחות יחזרו כמו פעם".
קובי יעקב, מבעלי מסעדת 'סטקייה בעיר' שפועלת ברחוב הרצל, מוסיף: "אנו כל כך נרגשים אחרי תקופה לא מבוטלת לחזור ולשרת את הלקוחות שלנו. המסעדה עברה חיטוי יסודי ואנחנו מוכנים יותר מתמיד. כמובן שנמשיך לפנק עם מיטב הבשרים ובשירות הטוב ביותר. בהזדמנות זאת, מסעדת 'סטקייה בעיר' מאחלת לתושבי בית שמש חג שבועות שמח".
"באווירת חג השבועות אנחנו מתרגשים שאנחנו סוף-סוף חוזרים לפעילות", מוסרים שי ויוסי לוי, מבעלי 'קפה גרג' בקניון ביג פאשן. "אנחנו ממתינים לכם ונשמח לשוב ולארח אתכם עם המנות האהובות וכמובן שבכפוף להנחיות ולהוראות של משרד הבריאות. אנחנו מצפים לקראת המפגש עם הלקוחות".
כאמור, המסעדות ובתי הקפה ייפתחו תחת מגבלות משרד הבריאות הבאות:
עד 100 לקוחות – התפוסה יכולה להיות 100 אחוזים
מעל 100 לקוחות – תפוסה של מקסימום 85 אחוזים.
מרחק בין שולחנות – 1.5 מטרים.
הזמנת מקום מראש ככל שניתן.
מדידת חום ללקוחות הנכנסים.
ביצוע הנחיות כלליות של ה"תו הסגול" (חיטוי, ניקוי וכו׳).
תגובות